Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Πρόγραμμα – Πρόσκληση εορτασμού 25ης Μαρτίου στην έδρα της Π.Ε. Πέλλας

  Σε λίγες ημέρες ο Ελληνισμός θα εορτάσει την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821. Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά προσκαλεί τους τοπικούς παραγωγικούς, αναπτυξιακούς φορείς, συλλόγους, σωματεία και όλους τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.
Ακολουθεί το Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής Επετείου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, στην πόλη της Έδεσσας, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 
Πρόγραμμα εκδηλώσεων:....

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018
Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία, τις δημόσιες υπηρεσίες και τα Ν.Π.Δ.Δ. με μέριμνα των εποπτευόντων φορέων. Απότιση φόρου τιμής από τους μαθητές, προσκόπους και οδηγούς, που θα προσέλθουν με τους επικεφαλείς καθηγητές, δασκάλους και βαθμοφόρους στο ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφανιών στις 11.30π.μ.
Κυριακή 25 Μαρτίου 2018
Ώρα 10.30π.μ.: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Κωνσταντίνο Καρακελίδη, πρώην Λυκειάρχη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Πέλλας.
 Ώρα 11.30 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφανιών.
Σιγή ενός λεπτού και Εθνικός ύμνος
Ώρα 12.00: Παρέλαση αναπήρων πολέμου, μαθητών-μαθητριών, Προσκόπων-Οδηγών και τμημάτων Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: