Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Την υλοποίηση έργων υποδομής, υποσχέθηκε για την Πέλλα ο Χρήστος Σπίρτζης

Ο υπουργός Υποδομών  Μεταφορών και Δικτύων, Χ. Σπίρτζης επισκέφθηκε την Πέλλα και συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας,  που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας στα Γιαννιτσά. Βασικό θέμα της εκδήλωσης, ήταν τα Έργα υποδομών στο Νομό.
Ο υπουργός στην ομιλία του αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης του Ν. Πέλλας και στο σχεδιασμό Έργων υποδομής που θα συμβάλλουν  στην ανάπτυξη. Εστίασε κυρίως στα δύο υψίστης σημασίας για το Νομό  έργα, την εκκίνηση της χρηματοδότησης  για τα έργα παρακάμψεων Χαλκηδόνας και Γιαννιτσών  και για  την παράκαμψη προς Αριδαία.
Ο υπουργός αναφέρθηκε ...
στους στόχους που θέτει για το μέλλον αλλά και στην αναγκαιότητα  για θεσμικές αλλαγές  στην υλοποίηση και ανάθεση  των έργων «προκειμένου να αποφευχθούν οι αγκυλώσεις και οι παθογένειες που κληροδοτήθηκαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και  για τον  στρατηγικό σχεδιασμό και την ιεράρχηση των υποδομών, που ήταν στοιχεία άγνωστα στο παρελθόν…» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης  ο υπουργός  επισκέφθηκε στην Έδεσσα τα γραφεία  του Κόμματος όπου συνάντησε μέλη της ΝΕ, της ΟΜ  Έδεσσας και τους φίλους του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: