Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Έπαιξαν μπάσκετ στον πεζόδρομο Γιαννιτσών

Tο Σαββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στον πεζόδρομο στα Γιαννιτσά πραγματοποιήθηκε, με  επιτυχία ,το τουρνουά "MILKO  3Χ3 μπάσκετ", ή Μπάσκετ στους δρόμους  που αφορούσε  αγόρια και κορίτσια από 8 έως 18 χρονών τα οποία συμμετείχαν  με ομάδες των τριών ή τεσσάρων ατόμων  που μπορούσε  να είναι από οποιαδήποτε  σωματείο, σχολείο ή και από μικρές παρέες της πόλης.
 Σκοπός αυτού του αθλητικού  γεγονότος , που υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του  Αθλητικού Οργανισμού δήμου Πέλλας και των συλλόγων ....
"Ικάρων", Μέγα Αλέξανδρου και Φίλιππου Ν.Πέλλας ήταν  να δοθεί  η ευκαιρία στους μικρούς παίκτες -τριες  να παίξουν μπάσκετ με τον παραδοσιακό τρόπο παιχνιδιού , το γνωστό " μονό "..
Ο ενθουσιασμός και η χαρά του παιχνιδιού κυριάρχησαν στα πρόσωπα 350 και πλέον αγοριών και κοριτσιών  κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων και των διαγωνισμών(ελευθέρων βολών και τριπόντων) σε οκτώ γήπεδα που δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: