Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Στο Ζαγόρι για τον ομώνυμο αγώνα “Mountain Running” δρομείς της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών

 Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Zagori Mountain Running. Η πιο δύσκολη και πιο απαιτητική διαδρομή του Zagori Mountain Running ξεκίνησε στις 4π.μ. του Σαββάτου με περισσότερους από τριακόσιους δρομείς να εκκινούν.  Μπροστά τους είχαν 80 χιλιόμετρα σε μία καταπράσινη και εκπληκτικής ομορφιάς διαδρομή, αλλά παράλληλα και άκρως απαιτητική ακόμα και για τους καλύτερους.
  Όπου καλύτερους βάλτε μέσα στην εξίσωση δρομείς που είχαν τρέξει πολλές φορές τη συγκεκριμένη απόσταση και σε άλλους αγώνες. Εκείνος που φάνηκε όχι μόνο να μην καταλαβαίνει τίποτα αλλά να κάνει και ρεκόρ αγώνα ήταν ο ....
Δημήτρης Θεοδωρακάκος ο οποίος για μία ακόμα χρονιά ήταν ο μεγάλος νικητής με χρόνο 09:18.06. Πρώτη γυναίκα που τερμάτισε ήταν η Γλυκερία Τζιατζιά με χρόνο 11:12:04.
  Φυσικά δεν μπορούσαν να μη λείψουν δρομείς της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών Ο.Μ.Γ. Το παρόν τους έδωσαν στον απαιτητικό αγώνα των 80χλμ. οι Βουλγαρίδης Χρήστος τερματίζοντας με χρόνο 15:44:53 και ο Σπυρίδης Κυριάκος με 18:03:44.

   Λίγο νωρίτερα από τον αγώνα των 80 χλμ. είχε ολοκληρωθεί ο αγώνας των 44χλμ. σε μία εξίσου δύσκολη διαδρομή.  Εκεί νικητής στους άνδρες ήταν ο Δημήτρης Σελέτης, ενώ πρώτη στην κατηγορία των γυναικών τερμάτισε η Ευγενία Μπουλμέτη.
Την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών Ο.Μ.Γ. εκπροσώπησαν οι Δαμιανίδης Μωυσής με χρόνο 8:14:21 και ο Μυλωνάς Χρήστος με  9:57:39.  Το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης ήταν  «Αγαπώ και Σέβομαι το Βουνό» και υλοποιήθηκαν  δράσεις ευαισθητοποίησης κατά το διήμερο των αγώνων στο Τσεπέλοβο και στους  Κήπο

Δεν υπάρχουν σχόλια: