Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Η ΝΟΔΕ Πέλλας καταγγέλλει την κυβέρνηση για εμπαιγμό των συμβασιούχων

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Πέλλας 
Η Κυβέρνηση, μετά την δημοσίευση της ομόφωνης απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, είναι πλήρως εκτεθειμένη, αλλά και πολιτικά και ηθικά υπόλογη τόσο απέναντι στους εργαζόμενους όσο και στους αιρετούς των Ο.Τ.Α. Ενώ το άρθρο 103 του Συντάγματος απαγορεύει ρητά και ξεκάθαρα τις παρατάσεις των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, η Κυβέρνηση το αγνόησε σκόπιμα. 
Αντί να συμμορφωθεί στις φωνές της υπευθυνότητας και της νομιμότητας, προχωρούσε συνεχώς σε νέες νομοθετικές παρεμβάσεις, παραβιάζοντας το Σύνταγμα.  
Δημιούργησε ....
ψεύτικες προσδοκίες σε χιλιάδες εργαζόμενους. 
Εγκλώβισε τους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια σε αντιπαράθεση με τους εργαζόμενους και τα αρμόδια Υπουργεία. 
Έπαιξε με την αγωνία χιλιάδων οικογενειών. 
Δημιούργησε κλίμα αδιαφάνειας, αναξιοκρατίας και έλλειψης δικαιοσύνης. 
Αδιαφόρησε στις συνεχείς και στοιχειοθετημένες ενστάσεις της Νέας Δημοκρατίας. 
Η Κυβέρνηση ας καταλάβει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να παραβιάζει το Σύνταγμα. 
Σαν να μη έφταναν όλα αυτά τα δεινά για την κυβέρνηση υπάρχει έντονη φημολογία για δημιουργία καταυλισμού Ρομά στην Αλμωπία με παρακίνηση τοπικού βουλευτή του Σύριζα. Είμαστε κάθετα αντίθετοι με την δημιουργία ενός τέτοιου χώρου. Την ίδια άποψη έχει και ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος όπου εκφράστηκε ξεκάθαρα. 
Μην προσπαθείτε κύριοι να δημιουργήσετε εντυπώσεις και να εγκλωβίσετε Δημάρχους και Δημοτικά συμβούλια. Είμαστε απέναντι σε κάθε τέτοια λογική και υποστηρίζουμε τις Δημοτικές αρχές, όπου αντίπαλος είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας και όχι η μεταφορά επιπλέον ευθυνών της κυβερνητικής ανικανότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: