Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Τα νέα της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών

 «14ο Olympus Marathon»
  Ο κορυφαίος διεθνής αγώνας ορεινού τρεξίματος που λαμβάνει χώρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου στο βουνό του Ολύμπου τα τελευταία 14 χρόνια.
   Ένας απαιτητικός αγώνας 44 χιλιομέτρων με 3.200 μέτρα θετικής υψομετρικής  που φέτος υποδέχτηκε 800 αθλητές, αριθμό ρεκόρ συμμετοχών για τον μεγάλο αγώνα. Στο φετινό αγώνα συμμετείχαν 124 ξένοι αθλητές από 24 χώρες του κόσμου.
  Από φέτος ο Olympus Marathon αλλάζει σελίδα στην χρυσή ιστορία του αφού συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο ....
καλεντάρι της παλαιότερης και πιο σημαντικής σειράς αγώνων βουνού διεθνώς, και είναι ο πρώτος Ελληνικός Μαραθώνιος που συμμετέχει φέτος για πρώτη χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος  ΄΄ Migu Run Skyrunner World Series 2017 ΄΄.
  Η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών Ο.Μ.Γ. έδωσε και φέτος - όπως κάνει κάθε χρόνο - το παρόν της, με τους εξής αθλητές της : Ουργαντζόγλου Αναστάσιος, Χριστοδουλίδης Ιωσήφ και Σπυρόπουλος Σπύρος.

"3ος αγώνας Νεάπολης"
 Για τρίτη χρονιά διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας δρόμου Νεάπολης την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών.
  Συνολικά, στον αγώνα έλαβαν μέρος 253 αθλητές στην κατηγορία των 10 χλμ, 172 αθλητές στην κατηγορία των 5 χλμ και 130 μικροί αθλητές στον παιδικό αγώνα των 1000 μέτρων.
  Τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης είχαν ο Δήμος Βοΐου, το Τοπικό Συμβούλιο Νεάπολης και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
  Την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών Ο.Μ.Γ. εκπροσώπησαν ο Σουπιάδης Χρυσόστομος που με 39:46 κατέλαβε την πρώτη θέση στη κατηγορία του  κι ο Τσελεπίδης Ευστάθιος τερματίζοντας με 45:08.

Δεν υπάρχουν σχόλια: