Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Έναρξη λειτουργίας και κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής στη Σχολή Γονέων Δήμου Σκύδρας.

Ξεκίνησε και λειτουργεί η Σχολή Γονέων στο δήμο Σκύδρας από την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017. Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιείται σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων ενώ η διδασκαλία γίνεται σε δύο τμήματα, με τις παρακάτω θεματικές ενότητες:
1)Τμήμα Δημοτικού Σχολείου – Θεματικές Ενότητες.
   *Οριοθέτηση της συμπεριφοράς παιδιών *Σχολικός εκφοβισμός *Ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών  *Επίδραση της τεχνολογίας στις ανθρώπινες σχέσεις *Μαθησιακές δυσκολίες
2)Τμήμα Γυμνασίου – Θεματικές Ενότητες ...

   *Εθισμός (διαδίκτυο, ουσίες) *Εφηβεία *Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση  *Διαχείριση άγχους
   *Επίδραση της τεχνολογίας στις ανθρώπινες σχέσεις
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας κατά τις ώρες 09:00΄έως 11:00΄ για το Τμήμα του Δημοτικού Σχολείου και κατά τις ώρες 11:00΄έως τις 12:00΄για το Τμήμα του Γυμνασίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Αυγούστου 2017.
Στα τμήματα μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν όλοι οι γονείς καθ΄ όλη τη διάρκεια του προγράμματος καταθέτοντας σχετική αίτηση στο Δημαρχείο Σκύδρας.
Υπεύθυνη της Σχολής Γονέων κι αρμόδια για περαιτέρω πληροφορίες είναι η ψυχολόγος Αναστασία Φωτιάδου, τηλ/νο επικοινωνίας 2381351891και για την παραλαβή αιτήσεων η Παρασκευή Κεραμιτζή.
Νέα τμήματα της Σχολής Γονέων σχεδιάζεται να υλοποιηθούν από το μήνα Σεπτέμβριο αναλόγως με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: