Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Πανηγυρίζουν την άνοδο τους στην Α κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ οι Ικαροι Γιαννιτσών

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ( 10η συνεχόμενη νίκη) αποχαιρέτησε το ανδρικό τμήμα της Ακαδημίας μπάσκετ των "Ικάρων" Γιαννιτσών τη σεζόν που πέρασε, νικώντας την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδου", τους φιλοξενούμενους Ατρόμητους Ν. Σάντας με τελικό σκορ 111-54 ( ημίχρονο 58-30) κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α' κατηγορία.
Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και οι άνθρωποι του Δ.Σ., τα παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου και οι οικογένειές τους, και πολλοί φίλοι του Μπάσκετ έδωσαν το «παρών» στη γιορτή ...
που έλαβε χώρα στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης για την άνοδο της ομάδας στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ.
 Η όμορφη βραδιά είχε αρκετά χάπενιγκ για τους φίλους της ομάδας π.χ. μοιράστηκαν επετειακά μπλουζάκια σε όλους που παρευρεύθησαν στο "Ελλη Μυστακίδου", λαική ορχήστρα με χάλκινα πνευστά ξεσήκωσε τους θεατές και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον αγωνιστικό χώρο αλλά και τον ουρανό της πόλης στη λήξη του αγώνα.
Η ομάδα των Ικάρων αποτελείται από τους:
Ντουβαλέτης Κώνσταντίνος(προπονητής), Καζάκης Πέτρος ( αρχηγός), Μισσιώνης Στέφανος, Χατζημωυσής Θεόδωρος, Μανζτζούκης Γιώργος, Ντιούδης Παρασκευάς, Μπέρμπερι Θεόδωρος Αχλατλής Χρήστος,Σπόντης Στέργιος,Τσέλα Μπεσιάν , Θωμαίδης Αναστάσιος, Βελισκάκης Χαράλαμπος, Τσιουπλής Απόστολος και ο Φυτιλής Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: