Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Βραβεύσεις συλλόγων και αθλητών-τριων από την Ένωση tae kwon do Βορείου Ελλάδας.

Στις 19 Φεβρουαρίου 2017, στο Porto Palace hotel στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης taekwondo Βορείου Ελλάδας και οι βραβεύσεις των αθλητών-τριων του κλιμακίου και των συλλόγων.
Στην γενική κατάταξη ο Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών κατέλαβε την πρώτη θέση με δεύτερο σύλλογο τον «Δία» Ιωαννίνων και τρίτο τον «Δαναό» Ωραιοκάστρου.
Ενώ από τον Α.Σ. taekwondo «Φίλιππο» Γιαννιτσών βραβεύτηκαν οι αθλητές-τριες που ανήκουν στην επίλεκτη ομάδα της Ένωσης και είναι οι εξής:...
Πλαλής Στέργιος, Ιμβριώτης Γεώργιος, Χατζηκόιτσης Γεώργιος, Δεληπαναγιώτης Γεώργιος, Κουδέρης Πασχάλης Ραφαήλ, Καραφυλλιά Αλεξάνδρα, Χατζόπουλος Κωνσταντίνος, Ασταρτζή Μάρθα, Ασταρτζής Γεώργιος, Μπαρλάκα Άννα-Μαρία,  Τοψίνογλου Ηλίας, Γαβριηλίδου Σεβαστή.
Οι προπονητές του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών, Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan και η αργυρή Ολυμπιονίκης  Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, συγχαίρουν τα παιδιά για τις διακρίσεις τους που έφεραν τον «Φίλιππο» Γιαννιτσών ακόμα μία φορά στην κορυφή για το έτος 2015-2016 όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια: