Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

Σε μια σεμνή τελετή η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά υποδέχθηκε εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, τοπικών αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων καθώς και τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου στην Έδεσσα, μαζί με τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε από τον Πατέρα Μάξιμο, ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ μεταφέροντας τις ευχές του για καλή και ευλογημένη χρονιά.
Τυχεροί της ημέρας υπήρξαν ...
ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πέλλας Δρ. Χρήστος Μπιμπίτσος, ο Προϊστάμενος Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Συμεών Μαρνασίδης, ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλειος Λάμπρου, ενώ, στην ίδια Διεύθυνση «έπεσε» το φλουρί από την βασιλόπιτα των υπηρεσιών
Στο χαιρετισμό της η κ. Αηδονά επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
" Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο για την Πατρίδα μας, με τις προκλήσεις να δημιουργούν ένα περιβάλλον εσωστρεφές και ένα περιβάλλον αστάθειας σε όλα τα επίπεδα. Παρ’ όλα αυτά με συνεργασία, δουλειά και σύμπνοια θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
Το έργο που γίνεται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας αποφέρει καρπούς. Παρ’ όλα τα εμπόδια και τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους δηλώνουμε ‘παρών’ στα αιτήματα και προβλήματα των πολιτών."

Δεν υπάρχουν σχόλια: