Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Σύσκεψη της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με ανώτερα Υπηρεσιακά στελέχη

Σε υπηρεσιακή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά, στο γραφείο της στο Διοικητήριο, συμμετείχαν οι επικεφαλείς των Διευθύνσεων, Υποδιευθύνσεων, Τμημάτων και Γραφείων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
Η κ. Αηδονά τόνισε την ανάγκη, όλα τα στελέχη που κατέχουν θέσεις ευθύνης να δείξουν γρήγορα αντανακλαστικά για την πιστή τήρηση του νέου Οργανισμού, να κινηθούν έγκαιρα σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και να εργαστούν στην κατεύθυνση υλοποίησης του αναπτυξιακού ...
προγραμματισμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με συνεργασία και μεθοδικότητα. Ακόμη, έθεσε το θέμα της συχνότερης επικοινωνίας με όλους τους επικεφαλείς, τουλάχιστον 2-3 φορές τον μήνα σε επίπεδο συσκέψεων και, φυσικά, καθημερινής συνεργασίας σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Π.Ε. Πέλλας.
Οι επικεφαλείς των υπηρεσιών από την πλευρά τους ευχαρίστησαν την Αν. Αντιπεριφερειάρχη ως εκπρόσωπο της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας για τον ορισμό τους σε νευραλγικές θέσεις της διοικητικής ιεραρχίας και δεσμεύτηκαν για την καταγραφή των θεμάτων που αντιμετωπίζει η κάθε Διεύθυνση και την παράθεση προτάσεων για την επίλυσή τους, το προσεχές διάστημα, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: