Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Έγινε η κοπή πίτας στην ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας

Την καθιερωμένη κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 13.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, ο οποίος στον χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους καλή και δημιουργική χρονιά, τους κάλεσε να εντείνουν την προσπάθειά τους για την υποστήριξη των ανήμπορων ανθρώπων, των μοναχικών και γενικότερα ....
των ευπαθών ομάδων του Δήμου Πέλλας, γιατί όπως είπε «η κρίση βαθαίνει και οι ανάγκες του κόσμου περισσεύουν».
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της επιχείρησης κ. Απόστολος Φάκκας, αφού  ευχήθηκε στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους χρόνια πολλά και καλή χρονιά, σημείωσε ότι στόχος της επιχείρησης για τη νέα χρονιά είναι να δημιουργηθούν νέες δομές, κυρίως στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.), είτε σε περιφερειακό επίπεδο είτε μέσα στο αστικό κέντρο των Γιαννιτσών, ώστε να ωφεληθούν ακόμη ακόμη περισσότερες οικογένειες στο Δήμο Πέλλας από τον σημαντικό αυτό θεσμό.
Να σημειωθεί ότι το τυχερό κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας «έπεσε», για… τρίτη συνεχή χρονιά, στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο. Από τους εργαζόμενους το «τυχερό φλουρί» κέρδισε η Γεωργία Μητσιογιάννη- Κώτσιου, από το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: