Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Οργανώνεται και στην Πέλλα το κίνημα ενάντια στους Πλειστηριασμούς

Με ανακοίνωση της, η Πρωτοβουλίας ενάντια στους Πλειστηριασμούς και τις Ιδιωτικοποιήσεις θέτει τους στόχους της αγωνιστικής της δράσης και καλεί τους πολίτες να στηρίξουν τους στηρίξουν με τη συμμετοχή τους. Μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής:
Την ώρα που η λαϊκή οικογένεια βρίσκεται όλο και πιο έντονα αντιμέτωπη με την απειλή των πλειστηριασμών, σπιτιών και χωραφιών, και με τον κίνδυνο να μείνουν τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα και νερό, είναι άμεση ανάγκη η οργάνωση της αντίστασης στην επίθεση αυτή που επιβάλλουν οι πολιτικές των ΕΕ-ΔΝΤ-Κυβερνήσεων.
Για τον σκοπό αυτό και με δεδομένο....
την παρακαταθήκη του ήδη αναπτυσσόμενου κινήματος σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα-Πρέβεζα, που κερδίζει επανειλημμένες νίκες αποτρέποντας την πραγματοποίηση προγραμματισμένων πλειστηριασμών, συγκροτήθηκε η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Ενάντια σε Πλειστηριασμούς και Ιδιωτικοποιήσεις».
Μετά από τις πρώτες εκδηλώσεις-συζητήσεις που έγιναν σε Γιαννιτσά και Έδεσσα τέθηκαν ως βασικοί στόχοι της Πρωτοβουλίας η προστασία της λαϊκής κατοικίας-περιουσίας από τους πλειστηριασμούς και την διακοπή ρεύματος και νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: