Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Συνεδρίαση της ΝοΔΕ Πέλλας ενόψει των εκλογών του ΤΕΕ

Έκτακτη συνεδρίαση της ΝοΔΕ Πέλλας έγινε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Έδεσσα την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου με αποκλειστικό θέμα συζήτησης  τις επικείμενες εκλογές του κλάδου των Μηχανικών την Κυριακή 20 του μήνα σε όλη την Ελλάδα. Ο πρόεδρος της ΝοΔΕ Θανάσης Γίδαρης και η Τομεάρχης Υποδομών και Δικτύων Αλεξία Ιωαννίδου παρόντων όλων των Τομεαρχών δήλωσαν την αυτονόητη στήριξη του συνδυασμού της ΔΚΜ και μπαίνουν επικεφαλής της προσπάθειας στήριξης των υποψηφίων του στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.
Στο μήνυμα της η ΝοΔΕ Πέλλας μεταξύ άλλων επισημαίνει τα εξής: ....
"Καλούμε όλους τους συναδέλφους μηχανικούς και μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ΤΕΕ, στις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016. Ας μη λείψει κανείς από αυτήν την εκλογική διαδικασία ώστε η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (Δ.Κ.Μ.) να εκλεγεί πρώτη γιατί είναι η μόνη παράταξη που αγωνίζεται και δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους μηχανικούς.  Ο τομέας των κατασκευών και των μελετών έχει υποστεί βαρύτατες συνέπειες εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης.
Οι υπέρογκες εισφορές του ασφαλιστικού νόμου στο 38% επί των εισοδημάτων είναι καταστροφικές και κανείς μηχανικός δεν θα μπορεί να πληρώσει.  Η Δ.Κ.Μ. είναι η μόνη παράταξη που διαχρονικά πιστεύει στην ανάπτυξη και μάλιστα με στοχευμένες δράσεις και έργα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: