Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία». Τελετή βράβευσης στη Βέροια

14χρόνια η Eurobank στηρίζει τους αριστούχους όλης της χώρας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Βέροιαη τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Ημαθίας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κιλκίς,  Κοζάνης, Πέλλας, Πιερίας και Φλώρινας,στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».
Σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα, βραβεύθηκαν στις 11 Νοεμβρίου 2016, παρουσία των οικογενειών τους, οι αριστούχοι μαθητές που διακρίθηκαν φέτος για τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις....
Για 14η χρονιά, η Eurobank, υλοποιεί με συνέπεια το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», το οποίο έχει καθιερωθεί ως θεσμός με μεγάλη αναγνώριση μέσα από την βράβευση 16.000μαθητών και μαθητριών από όλη την Ελλάδα.
Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές και διαχρονικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να εστιάσει την κοινωνική του δράση σε τομείς που συνδέονται με τη νέα γενιά και τις προσπάθειές της για μάθηση και διάκριση και συγκεκριμένα στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.
Κύριος σκοπός του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον. Διανύοντας τη δεύτερη δεκαετία διεξαγωγής του, το πρόγραμμα αυτό αποτυπώνει τη σταθερή απόφαση της Eurobank να στηρίζει, διαχρονικά, τις μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης και αντανακλά τη βούλησή της για διατήρηση στέρεων και μακρόπνοων δεσμών εμπιστοσύνης με την κοινωνία.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τον αριστούχο απόφοιτο που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.
Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.
Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν επίσης στα σχολεία απ’ όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του κάθε Νομού. Συγκεκριμένα, στο Νομό Πέλλας βραβεύτηκε το 1ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών για τον Σάββα Κανσίζογλου.  
Τα βραβεία της Eurobank για το νομό Πέλλας  έλαβαν οι εξής:
Τραϊανή Αναστασίου από το 1o ΕΠΑΛ Έδεσσας
Χρήστος Ασλαμάς από το 1o ΕΠΑΛ Αριδαίας
Δήμητρα Αναστασία Ελευθερίου από το Γενικό Λύκειο Κρύας Βρύσης
Σάββας Κανσίζογλου από το 1ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών
Γεώργιος Κωνσταντάκης από το Γενικό Λύκειο Αξού Πέλλας
Θεόδωρος Λιμπάρης από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Άρνισσας Πέλλας
Δημήτριος Νησιάγκας από το 2ο Γενικό Λύκειο Έδεσσας
Στέφανος Παπαδόπουλος από το Γενικό Λύκειο Σκύδρας
Κυριακή Παπαδοπούλου από το Γενικό Λύκειο Εξαπλατάνου
Θεοδώρα Παπαδοπούλου από το 3ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών
Θεοδώρα Παυλίδου από το Γενικό Λύκειο Καλής Πέλλας
Απόστολος Πουσκολάς – Γεωργούσης από το 2ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών
Αργυρώ Φτεργιώτη από το 1ο Γενικό Λύκειο Έδεσσας
ΧριστίναΧατζηβασιλειάδου από το Γενικό Λύκειο Αριδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: