Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Ο Γιαννιτσιώτης Κώστας Αθανασιάδης στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος

Στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.) συμμετέχει εκ νέου ο Γιαννιτσιώτης και πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομών Πέλλας- Κιλκίς, Κώστας Αθανασιάδης. Μάλιστα στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας που έγιναν στις αρχές Ιουλίου, στην Αθήνα, ο κ. Αθανασιάδης αυτή τη φορά ήρθε 3ος σε ψήφους πανελλαδικά γεγονός που αντανακλά  την αναγνώριση των προσπαθειών και του αγώνα που κάνει για την υλοποίηση των στόχων της Ομοσπονδίας στους δύσκολους αυτούς καιρούς.
Ο κ. Αθανασιάδης, μετά την συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος, έκανε την παρακάτω δήλωση:...«Ευχαριστώ όλες και όλους τους συναδέλφους για την στήριξη της υποψηφιότητας μου στις εκλογές της Ο.Ε.Φ.Ε. για νέο Δ.Σ. που έγιναν στις 2-3 Ιουλίου 2016. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου  και   μάλιστα με ένα υψηλό αριθμό ψήφων, αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή και ταυτόχρονα υποχρέωση να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Φιλοδοξώ να φανώ χρήσιμος στον καθένα σας χωριστά, στην εκπαίδευση και γενικά στα φροντιστηριακά δρώμενα.
Είναι επιτακτική ανάγκη η τοποθέτηση του φροντιστή στο αύριο, καθώς ο φροντιστηριακός θεσμός πρέπει να προσαρμοστεί και να είναι έτοιμος να ακολουθήσει και να παρακολουθήσει σαφώς τις εξελίξεις με νέες και φρέσκες ιδέες που θα ανταποκρίνονται στα καινούργια δεδομένα  (τεχνολογικά επιστημονικά, οικονομικά, κοινωνικά). Πρέπει ως μαχόμενοι «δάσκαλοι»  να διαμορφώσουμε  μαζί το αύριο πριν αυτό μας ξεπεράσει....»

Δεν υπάρχουν σχόλια: