Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Πως στελεχώθηκε η Νομαρχιακη Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ. στην Πέλλα


Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας η 3η Συνεδρίαση της νεοεκλεγμένης ΝΟΔΕ Πέλλας. Όπως είχε προαποφασιστεί οι συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ θα γίνονται σε όλες τις πρωτεύουσες των Καλλικρατικών Δήμων του νομού μας και όχι μόνο στα κεντρικά γραφεία της ΝΟΔΕ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχουν πιο ενεργά και οι Δημοτικές Οργανώσεις  του εκάστοτε δήμου.
Σε αυτή τη Συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα Τουρισμού, θέματα που είναι πολύ μεγάλης σημασίας για την περιοχή ειδικά της Αλμωπίας, αλλά και ευρύτερα του Νομού μας.
Επιπρόσθετα στάλθηκαν στην Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ οι παρακάτω προτεινόμενες θέσεις για την στελέχωση και οργάνωση της ΝΟΔΕ: ...
Γεν.Γραμματέας : Αμιτζόγλου Λύσανδρος,  υπ.Στρατηγικού Σχεδιασμού: Θωμαϊδης Νικόλαος,  υπ. Οργάνωσης: Ρεμπετσιώτης Κωνσταντίνος, υπ.Γυναικείων Θεμάτων: Φαρσακίδου Σοφία, υπ.Εκλογικής Κινητοποίησης και Ετοιμότητας: Μπατσίρης Κωνσταντίνος, υπ.Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Ουραηλίδης Θεοδόσης, υπ.Συνδικαλισμού: Σέξτος Γεώργιος, υπ.Εθελοντισμού: Λιάτσος Γρηγόριος,  Οικονομική Επιτροπή : Τσαρτσαράκης Χρ΄σητος (πρόεδρος), Ζαχαριάδης Μιχάλης (μέλος) Κουρουκτσίδης Ηλίας  (μέλος).
Επιτροπή Δεοντολογίας: Φώτος Νικόλαος (πρόεδρος), Παναγιωτίδης Μιχαήλ( μέλος), Τσιμτσιρίδης Γεώργιος (μέλος).
Τοποθετήθηκαν επίσης τα εξής άτομα για την καλύτερη στελέχωση του σώματος
Χρυσάνθη - Σάνια Πέγιου : Υπεύθυνη Τουρισμού (τομέας πολιτισμού)
Μάρκος Χρήστος : Υπεύθυνος Κτηνοτροφικού (τομέας αγροτικού)

Δεν υπάρχουν σχόλια: