Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Ακαδημίας Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών

Σε κλίμα χαράς, ενθουσιασμού αλλά και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της 20ης αγωνιστικής χρονιάς της Ακαδημίας Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, το περασμένο Σάββατο 11 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου».
Η φετινή αγωνιστική αυλαία για την Giannitsa Basketball Academy «έπεσε» με μια πολύ όμορφη εκδήλωση, μια γιορτή προς τιμήν των αθλητών, των γονιών και των προπονητών, που πήρε τη μορφή μιας υπέροχης αθλητικής πανδαισίας, στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, γονείς, συγγενείς και πολλοί φίλοι του αθλήματος.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που επισφράγισε... με επιτυχία όλες τις δραστηριότητες της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε, περιελάμβανε σειρά φιλικών παιχνιδιών στα οποία αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας, ενώ παράλληλα έγιναν διαγωνιστικά παιχνίδια με ελεύθερες βολές, σουτ 2 και 3 πόντων.
Νικητές στους διαγωνισμούς της εκδήλωσης της Ακαδημίας αναδείχθηκαν οι εξής:
Μπουτάκης Κυριάκος στον διαγωνισμό σουτ 3 πόντων, Μελετιάδης Σοφοκλής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών,  Βουλγαρίδης Δημήτρης στον διαγωνισμό σουτ 2 πόντων,  Γεωργιάδης Βασίλης στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών και Γυριχίδου Φανή στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών στα κορίτσια.
Στους  νικητές των  διαγωνιστικών παιχνιδιών δόθηκαν σαν έπαθλα, αναμνηστικά κύπελλα και από μια μπάλα, ενώ και τα 180 παιδιά της Ακαδημίας στο τέλος πήραν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: