Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Συναυλίες από μαθητές του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών

Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει  συναυλίες με καθηγητές και μαθητές των τάξεών του.
Πιο συγκεκριμένα:
- Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθεί «Μαθητική Συναυλία Πιάνου» της τάξης του Καθηγητή Θεόφιλου Παπαδόπουλου.
- Την Παρασκευή 17 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθεί Μαθητική Συναυλία Βιολιού, της Τάξης της Καθηγήτριας Μάχης Κυπραίου....
- Το Σάββατο 18 Ιουνίου, στις 5.30 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθούν Πτυχιακές Εξετάσεις Βυζαντινής Μουσικής, της Τάξης του Καθηγητή Νικολάου Χανουμίδη.
 - Το Σάββατο 18 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθεί Μαθητική Συναυλία Πιάνου, Ακορντεόν, Μπουζουκιού, των Τάξεων των Καθηγητών Κατερίνας Μαστοράκη, Τάσου Μαχαιρίδη και Σίμου Κετίκογλου.

Την Τρίτη 21 Ιουνίου,
στις 8.00 το βράδυ, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών  γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής.
Για όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: