Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών «Αιτία πολέμου η κατάργηση και υποβάθμιση Δημοσίων Υπηρεσιών στα Γιαννιτσά»

Ζητά να τοποθετηθούν άμεσα οι υπεύθυνοι
 Με μια επιστολή σε έντονο ύφος, ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών καλεί τους αρμόδιους να πάρουν σαφή θέση απέναντι στο σχέδιο του Οργανισμού Υπηρεσιών της Π.Κ.Μ. που σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπει την υποβάθμιση έως και κατάργηση Υπηρεσιών στα Γιαννιτσά. Πάντως αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές, θα πρόκειται για μια «εγκληματική απόφαση» ενάντια στην εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης των Γιαννιτσών και του δήμου Πέλλας, αλλά και ευρύτερα στην υποβάθμιση της.
Αναλυτικά η Ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Απλά και ξεκάθαρα λόγια του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ προς πάσα κατεύθυνση:
Το φημολογούμενο ενδεχόμενο κατάργησης ...

ή υποβάθμισης ή απαξίωσης νευραλγικών δημοσίων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στα Γιαννιτσά (που έχουν να κάνουν με την μαζικότερη ενασχόληση των κατοίκων της περιοχής Γιαννιτσών), δια της ψήφισης νέου Οργανισμού υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (που πιθανότητα θα γίνει εντός του Μαϊου, σε υλοποίηση μίας «διαβούλευσης» που σέρνεται χρόνια) αποτελεί «αιτία πολέμου» και απαρχή ενεργειών σφοδρής αντίδρασης και προσωπικού καταλογισμού ευθυνών. Κάθε υπεύθυνος και εμπλεκόμενος να τοποθετηθεί άμεσα και δημόσια. Αρχής γενομένης από τον Περιφερειάρχη, που αύριο θα είναι στην Πέλλα. Αν δεν … βρέχει.
Καθαρά και σταράτα λόγια. Η κατάργηση της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ στα Γιαννιτσά (!!!) αποτελεί μακράν το πιο σουρεαλιστικό σενάριο όλων των εποχών. Όποιος το υλοποιήσει, θα πρέπει και να λογοδοτήσει.
Υ.Γ.: Διατηρούμε την ευγένεια και την διακριτικότητα, να μην ενοχλήσουμε τους αξιότιμους βουλευτές μας, διότι είναι απασχολημένοι νυχθημερόν με την μελέτη και ψήφιση των χιλιοσέλιδων πολυνομοσχεδίων, με τα οποία σώζουν εμάς, τον τόπο μας και την χώρα μας.
Για το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών
Ο πρόεδρος Αθανάσιος Δ. Ξυνίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: