Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ο αθλητής Αθανάσιος (Θάνος) Κιοσέογλου από την Έδεσσα, 1ος νικητής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων-νεανίδων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πιγκ πογκ).

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων-νεανίδων, που διεξήχθη στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2016 ο 16χρονος αθλητής Αθανάσιος (Θάνος)  Κιοσέογλου από την Έδεσσα, αναδείχτηκε 1ος πανελληνιονίκης στο ομαδικό των εφήβων του Πανελλήνιου πρωταθλήματός νέων-νεανίδων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αγωνιζόμενος με την ομάδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π .
Ο αθλητής του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Έδεσσας παραχωρήθηκε με υποσχετική στην ομάδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π και μαζί με τους ...
Γιάννη Σγουρόπουλο, Γιώργο Σταματούρο και Κωνσταντίνο Αλμπανάκη και προπονητή τους τον Γιώργο Χριστοφοράκη, κατέκτησαν τον τίτλο στο ομαδικό των εφήβων. Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη συμβολή στην πρόοδο του αθλήματος για την πόλη της Έδεσσας, του προπονητή του ΟΕΑ Έδεσσας Αναστασιάδη Τάκου  που με μεράκι και διάθεση, γαλουχεί την νεολαία της πόλης στον αθλητισμό..

Δεν υπάρχουν σχόλια: