Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Με νίκη έκλεισε την πρώτη φάση των ομίλων το Εφηβικό τμήμα Basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

Προκρίθηκε στην τελική φάση της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για την πρώτη φάση των Ομίλων στο μπάσκετ, το εφηβικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου», νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του «Πανεδεσσαϊκού», με σκορ 56-48, το περασμένο Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών. Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε παρά πολύ καλό και αθλητικό κλίμα, η ομάδα του «Μέγα» είχε τον έλεγχο και ήταν κυρίαρχη σε όλη την διάρκειά του, δοκιμάζοντας διάφορα αγωνιστικά σχήματα και με δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, ενόψει των επόμενων δύσκολών αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει. Με την νίκη τους αυτή οι έφηβοι του «Μέγα» τελειώνουν πρώτοι στην βαθμολογική κούρσα του ομίλου τους και προκρίνονται στην τελική φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ....
 Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης): Στόιτσης Κ. 8π, Βασιλειάδης Γ. 6π, Γοτουχίδης Α., Ρίσκος Θ., Μιχαηλίδης Π., Μπουτάκης Κ 2π., Ελευθεριάδης Κ., Στόιτσης Γ. 12π, Μαυρένης Δ. 5π, Χατζηλαμπρινός Σ. 16π, Κάλτσης Α. 2π, Μπουρονίκος Γ. 5π. 
Πανεδεσσαϊκός (Μίλτσης Γ.): Λιβανιός Γ., Σιβένας Χ., Βαμβακίδης Π 3π., Σιδηρόπουλος Π. 12π, Ποντίκης Β. 4π, Μπίνος Ε. 10π, Προφητηλιώτης Ε., Στεφανίδης Κ., Ξυλουργίδης Α. 3π, Μπίνος Μ. 16π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: