Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Νίκη που οδηγεί στα Play off και παραμονή στην Α1 κατηγορία Χαντμπολ γυναικών για τον «Μέγα»

 Ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο ο «Μέγας» τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016 κατάφερε να πάρει σπουδαία εντός έδρας νίκη το Σάββατο 23-1-2016 επί της ομάδας Handball του Αμύντα Αμυνταίου με σκορ 29-25.Με τη νίκη αυτή ουσιαστικά κλείδωσε την 4η θέση της βαθμολογίας δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της Α’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίαςτο παιχνίδι και να βρίσκεται μπροστά στο σκορ μέχρι το 25ο λεπτό (10-11). Τα κορίτσια του «Μέγα» κατάφεραν στο τελευταίο 5λεπτο να βγουν μπροστά και να κλείσουν το ημίχρονο με σκορ 13-12.Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Αμύντα συνέχισε να χτυπά το παιχνίδι μέχρι το 40ο λεπτό. Από το σημείο αυτό του αγώνα και μετά ο «Μέγας» ξεσπάθωσε και άρχισε να χτίζει διαφορά απέναντι στην αντίπαλη ομάδα που έφθασε μέχρι και 6 γκόλ στο 55ο λεπτό(28-22) για να καταλήξουμε στο τελικό 25-29. Στο τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Αλέξανδρος Ταρινίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τον λόγο ότι είχαμε να παίξουμε παιχνίδι από τις 20 Δεκεμβρίου. Αυτό φάνηκε από την αρχή του παιχνιδιού. Οι αθλήτριες του Αμύντα πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο αλλά με την ψυχή και τον εγωισμό που έβγαλαν οι αθλήτριες μου στο αγώνα κερδίσαμε ένα παιχνίδι που μας εξασφαλίζει την παραμονή μας στην κατηγορία που ήταν και ο αρχικός μας στόχος. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον κόσμο που είναι πάντα στο πλευρό μας. ». Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (ΑλέξανδροςΤαρινίδης): Πυριτίδου, Ξηρίδου, Τροχίδου 5, Ζιάκα 1, Παναγιωτίδου 5, Πλιόγκα, Τσιτσούκη, Μαυροπούλου, Ντιμτσούδη Ρουσοπούλου, Φράγκου 7,Τρελοπούλου. Ανδρίτσου 6, Αναστασίου 5, Λαζαρίδου, Παρασκευαίδου. 
. Η θέση αυτή οδηγεί την ομάδα του «Μέγα» στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος , στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Οι παίκτριες του «Μέγα» απέχοντας σχεδόν ένα μήνα από αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω διακοπής του πρωταθλήματος ξεκίνησαν στο 1ο ημίχρονο με αρκετό άγχος αφήνοντας χώρο στην αντίπαλη ομάδα να κοντράρει ....
Αμύντας Αμυνταίου (Νίκος Γιώσκος): Τζαραλή, Μπάντη 4, Μιτις, Zdraveska 4, Ρακοπούλου 2 , Κωτσοπούλου, Παρασκευοπούλου E., Σουμελίδου, Τσιομπάνου 11, Ταιρίδου, Παρασκευοπούλου X., Καλογήρου 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια: