Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Handball Α1 γυναικών. Επιστροφή στις νίκες για τον «Μέγα»

  Κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αγωνιστικά το 2015 η ομάδα του «Μέγα» κατάφερε να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη την Κυριακή στο Καματερό επί της ομώνυμης γυναικείας ομάδας Handball με σκορ 33-22. Οι παίκτριες του «Μέγα» κάνοντας σε γενικές γραμμές μέτρια εμφάνιση στο παιχνίδι πιστεύοντας όμως στη νίκη προηγήθηκαν στο πρώτο πεντάλεπτο με σκορ 3-1.Η ομάδα του Γ.Α.Σ. Καματερού άρχισε να ανεβάζει τους ρυθμούς της και να πιέζει την ομάδα των Γιαννιτσών κλείνοντας το ημίχρονο με διαφορά 1 γκολ πίσω στο σκορ(ημίχρ.14-15).Η πίεση αυτή συνεχίστηκε μέχρι και το 15ολεπτό του Β’ ημιχρόνου. Από εκεί και ύστερα ο «Μέγας» .... έκανε ένα δυνατό ανέβασμα στο παιχνίδι του αυξάνοντας σταδιακά τη διαφορά και έφθασε στο τελικό σκορ 33-22. Στο τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Αλέξανδρος Ταρινίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Σήμερα κάναμε μία μέτρια εμφάνιση με πολλά λάθη αλλά είχαμε θέληση και πάθος για τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και να ευχαριστήσω την ομάδα του Καματερού για την άψογη φιλοξενία.»  
Γ.Α.Σ. Καματερού (Βαρελτζής Ι.): Καραγιάννη, Μακρόγλου 2, Κουτρούμπα, Δαμιανίδου, Παπουτσιδάκη 1, Ταράση, Μορφίδου, Φαζού 2, Βασιλείου 1, Μακρή, Μανιά 5, Καρύδη, Βασιλείου Α., Μιρτ 2, Χριστοφάκη , Ντούρκα 9. 
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Ταρινίδης Α.): Πυριτίδου, Ξηρίδου 5 , Τροχίδου 7, Παναγιωτίδου 5, Πλιόγκα, Τσιτσούκη 1, Ρουσοπούλου, Φράγκου 6, Ανδρίτσου 6, Πέιου, Αναστασίου 2, Κεχαγιά, Ντιμτσούδη 1, Παρασκευαίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: