Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Διαμαρτύρεται ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Πέλλας για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας

  Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων δήμου Πέλλας διαμαρτύρεται για την βιασύνη με την οποία εισάγεται προς συζήτηση στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, το θέμα της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση «Ο Ο.Ε.Υ. αποτελεί βασικότατο κανονιστικό κείμενο όπου καθορίζονται το γενικό οργανόγραμμα του δήμου, οι αρμοδιότητες των διευθύνσεων και τμημάτων, τα προσόντα των προϊσταμένων και οι οργανικές θέσεις του δήμου….». Ο Σύλλογος Εργαζομένων ζητά την αναβολή του θέματος επισημαίνοντας παράλληλα τα εξής:.... «Το ότι θα εισαχθούν τροποποιήσεις του Ο.Ε.Υ. χωρίς προηγούμενη διαβούλευση επί συγκεκριμένης πρότασης δεν υποτιμά απλά τους υπηρεσιακούς παράγοντες, το σύλλογο και τους κοινωνικούς φορείς αλλά και τους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους, αφού οι τελευταίοι θα κληθούν να εγκρίνουν έναν κανονισμό που θα τον αντικρίσουν για πρώτη φορά στο δημοτικό συμβούλιο (φαινόμενο Χρυσοχοίδη) Διαμαρτυρόμαστε για την διαδικασία και ζητούμε αναβολή του θέματος (εκτός της απαραίτητης επανασύστασης της δημοτικής αστυνομίας) ώστε να δοθεί χρόνος για την ουσιαστική και χρήσιμη διαβούλευση του θέματος.»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους μια φορα συννενοηθηκατε ολη η αντιπολιτευση και ο Σταμκος καταπιε την γλωσσα του. Εμπρος λοιπον ξεκινηστε το γκρεμισμα του πιο ανικανου δημαρχου της πολης μας. Σε λιγο θα του φυγει και το χαμογελο, γιατι η μαγκια του εφυγε ηδη. Μπραβο στον συλλογο, μπραβο στους δημοτικους συμβουλους της αντιπολιτευσης. Για τους συμβουλους της συμπολιτευσης ενα σχολιο: << ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ. >>.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΠΙΧΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ/ΠΟΛΛΕΣ ΣΓΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ,ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΚ ΔΥΟ ΤΡΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.