Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Πανάξιος πρωταθλητής Κορασίδων ΕΚΑΣΚΕΜ ο Πανεδεσσαϊκός

Παρά την ήττα 45-44 στην τελευταία αγωνιστική ο Πανεδεσσαϊκός κατέκτησε τον τίτλο. 
   Με την σκέψη στους πανηγυρισμούς, οι κορασίδες του Πανεδεσσαικού παρατάχθηκαν το περασμένο Σάββατο στην Κατερίνη όπου αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες της ΑΓΕ Πιερίας. Έχοντας εξασφαλίσει διαφορά 20 πόντων από το πρώτο παιχνίδι ο Πανεδεσσαικός παρουσιάστηκε αρκετά χαλαρός στην αναμέτρηση γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να μπουν καλύτερα στον αγώνα και να διατηρούν το προβάδισμα με την διαφορά να αγγίζει τους 7 πόντους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η αφύπνιση όμως έγινε με την έναρξη της τρίτης περιόδου όπου ο Πανεδεσσαϊκός μπήκε αποφασισμένος να αποκαταστήσει την τάξη στο ματς ροκανίζοντας τις όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι. Η ολική ανατροπή έγινε αρκετά νωρίς με την έναρξη της τελευταίας περιόδου όπου ξέφυγε .... με 7 πόντους γεγονός που οδήγησε αφενός σε μία ανακούφιση για την έκβαση της υπόθεσης τίτλου, αφετέρου στην ευκαιρία που δόθηκε στα τελευταία λεπτά από τον προπονητή σε όλα τα κορίτσια του ρόστερ να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να γευτούν την χαρά της ομαδικής προσπάθειας που οδήγησε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Δεκάλεπτα: 1ο (13-08), 2ο (14-12) 27-20 ημίχρονο, 3ο (07-13) 34-33, 4ο (11-11) 45-44 τελικό. 
Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός (Μίλτσης Γ.): Ιωαννίδου Κ. 14 , Μποζίνη Χ. 4 (2β), Παζάρκα. Ε. 6, Σιάντη Ε., Σιβένα Κ. 6, Πάχου Π. 1 (1β), Καρτσαμάρη Ν. 13 (1β), Μπουτκάρη Ε., Βαμβακίδου Ε., Μπαρουτσή Μ., Λυμπάρη Α. 
 Ο Πανεδεσσαϊκός στέφτηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Κεντρικής Μακεδονίας και θα αποτελέσει τον εκπρόσωπο της ένωσης (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕΜ.) στους προκριματικούς αγώνες της Β΄ φάσης που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη το διάστημα (15/4 έως 19/4). Εκεί θα συναντήσει τις αντίστοιχες πρωταθλήτριες ομάδες κορασίδων από την Δυτική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, την Χαλκιδική και την Θεσσαλία με στόχο την πρόκρισης στον πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων του Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: