Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Σήμερα η συνάντηση των εκλεγμένων μελών της «Δημοτικής Ενότητας». Αναμένεται παραίτηση του επικεφαλής Νίκου Παπανικολάου;

Εξελίξεις αναμένονται στο Συνδυασμό της «Δημοτικής Ενότητας» στο δήμο Πέλλας αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής της παράταξης πρώην δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Νίκος Παπανικολάου αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει τις προθέσεις του, ενώ κάποιοι μιλούν για παραίτησή του, πιθανότατα και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Η απουσία του από την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου άλλωστε ενισχύει τις πληροφορίες αυτές. Ο ίδιος μάλιστα κάλεσε για το λόγο αυτό, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του σήμερα, σε αίθουσα ξενοδοχείου στα Γιαννιτσά σε μια συνάντηση όπου εκτός των άλλων θα γίνειαπολογισμός του έργου της παράταξης και θα προσδιοριστούν .... τα επόμενα βήματα, με πρώτο την εκλογή νέου επικεφαλής. Πάντως οι πληροφορίες θέλουν δύο στελέχη της παράταξης να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να ηγηθούν της προσπάθειας σε περίπτωση παραίτησης του, και αναμένεται με ενδιαφέρον η απόφαση των μελών της, χωρίς να αποκλείεται και κάποια έκπληξη. Ο χρόνος πάντως που θα έχει μπροστά του ο νέος επικεφαλής αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες,για να οργανώσει και να λειτουργήσει το συνδυασμό της «Δημοτικής Ενότητας» είναι πολύς αφού η θητεία της δημοτικής Αρχής είναι πενταετής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο νικος εχασε την ευκαιρια να ναι βουλευτης.δεν καταλαβε πως αν κατεβαινε με το συριζα τωρα θα ταν στη βουλη.καλα θα κανει να παραιτηθει γιατι δεν το χει με την πολιτικη.τελος.