Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Η Καρατσώρη Ζωή εκλέχτηκε «Συμπαραστάτης του Δημότη» στο δήμο Πέλλας

   Με την εκλογή της Ζωής Καρατσώρη στη θέση του «Συμπαραστάτη του δημότη» ολοκληρώθηκε πριν λίγο η διαδικασία της ψηφοφορίας. Ωστόσο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ψηφοφορίας η υποψήφια για τη θέση Αναστασία Δαρδανελιώτη ζήτησε το λόγο από τον πρόεδρο του Δ.Σ. και αφού ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει στη δεύτερη ψηφοφορία καταγγέλλοντας μάλιστα το δημοτικό συμβούλιο ότι δεν επιθυμεί να εκλέξει «Συμπαραστάτη του δημότη» όπως έγινε και το 2011. Μετά από μια μικρή διαφωνία μάλιστα που είχε με τον πρόεδρο του Δ.ΣΑ. διαδικαστικού χαρακτήρα, η ψηφοφορία συνεχίστηκε κανονικά με 37 ψηφοδέλτια να πέφτουν στην κάλπη. Σύμφωνα με την καταμέτρηση οι υποψήφιοι - ες έλαβαν: Καρατσώρη 32, Μπαμπάνη 1, Δουμουχτσίδης 1, Ψωμά 1, Δαρδανελιώτη 1, ενώ βρέθηκε και ένα λευκό.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ. ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΗΝ κα ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ [ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ "ΒΟΛΕΥΕ"]. ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ [ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ]. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ κ.ΣΤΑΜΚΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΙΣΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Aυτά που έγιναν την Παρασκευή βράδυ στο δημοτ.συμβούλιο δεν έχουν προηγούμενο.Ο Παπανικολάου είχε απόλυτη εικόνα για τις αποφάσεις του Στάμκου.Ο γνωστός χοντροκομμένος σύμβουλος του Δημάρχου όπως όλοι παραδέχονται τα κελάηδησε με το νι και με το σίγμα.Μετά ήρθαν όλα φυσιολογικά αφού ο Νίκος ήξερε τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Εχω την εντυπωση πως η αντιστροφη μετρηση ξεκινησε πολυ νωρις για τον Δημαρχο Πελλας. Η ηττα του ηταν οντως ταπεινωτικη και μαλιστα την εφαγε απο τον πιο "μισητο" εχθρο του. Τωρα για το ποιος κερδισε και ποιος εχασε πολιτικα το αντιλαμβανομαστε ολοι. Ακομη και οι συμβουλοι της πλειοψηφιας, μετα την ψηφοφορια γελουσαν αμηχανοι. Αριστο το κολπο της αντιπολιτευσης και ακομη καλυτερα για τους πολιτες, η επιτευξη της εκλογης συμπαραστατη. Συγχαρητηρια στον Ε.Γ {Παπανικολαου} και Κ.Σ {Καστεριδη}.