Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών του δήμου Πέλλας

Μια όμορφη βραδιά υπόσχεται το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής του δήμου Πέλλας που σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας διοργανώνουν την καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών του δήμου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 στις 7:45 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι
Δήμαρχε να χαίρεσε την πρόεδρο και την διευθύντρια του ενιαίου παιδικού σταθμου. όταν καταλάβεις τη ζημιά που σου κάνουν, θα είναι ήδη αργά.Ρώτα και μάθε, μην τα περιμένεις όλα από άλλους, δες και κάτι μόνος ή με τα μάτια των δικών σου ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

A ρε Δήμαρχε να μην έχεις έναν να σου ανοίγει τα ματια.Τόση δουλεια να παει στραφι.εσυ έπρεπε να τους βάζεις τα γυαλιά κ όχι να σε ρεζιλευουν οι δικοι σου πίσω απο την πλάτη σου.ξυπνά λίγο κ τραβά τους το αυτί.βάλε έναν δικο σου να τους ελέγχει κάποιον εμπιστοσύνης μην τους αφήνεις να σου ανοίξουν το λακο σου.αυτοί όλοι είναι για τον εαυτουλι τους κ τιποτα άλλο.Ένας φίλος σου.

Ανώνυμος είπε...

και εσυ που ξερεις οτι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι χωρις να εχεις δει την γιορτη? μηπως τελικα θελεις να ριξεις λασπη στην προεδρο και στην διευθυντρια?

ras είπε...

Αγαπητέ ,Λουδία, κατ' αρχήν,δε μπορεί ένα Blog να θεωρείται έγκυρο και αξιοπρεπές όταν δημοσιεύει σχόλια ανυπόγραφα. Είστε ίσως ο μοναδικός δικτυότοπος ο οποίος λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο. Προς επίρρωσιν του αδέσμευτου, ανεξάρτητου και ανατρεπτικού, όπως διατείνεστε χαρακτήρα σας, αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ η δημοσίευση των σχολίων ενυπογράφως και δή ορθογραφημένα. Αφορμής δοθείσης από τα δυο σχόλια των ανωνύμων, επ' ευκαιρία της καλοκαιρινής γιορτής των παιδικών σταθμών του δήμου Πέλλας ,την Δευτέρα 25-6-2012 , τα οποία βρίθουν λαθών έχω την πεποίθηση πως μ'αυτά γελάει κάθε παρδαλό κατσίκι και όχι με διάφορα κακεντρεχή σχόλια ανυπόγραφα, τα οποία ειρήσθω εν παρόδω πάντα μου θύμιζαν και μου θυμίζουν κουκουλοφόρους ασφαλίτες.Εξάλλου να καταθέσω και τούτο: Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι ,αλλά και να φαίνεται τίμια!
Διατελώ
έμπλεος οργής και αγανάκτησης ο τακτικός αναγνώστης σας
Δ.Η.Ντίτουρας