Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Θα προχωρήσουν σε δίωρη κατάληψη του Διοικητηρίου στην Έδεσσα για τα παραμεθώρια πλεονεκτήματα

Κλειστό για δύο ώρες λόγω κατάληψης από εργαζομένους της Π.Ε. Πέλλας και άλλων δημόσιων φορέων, θα παραμείνει το Διοικητήριο στην Έδεσσα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες από τις 12:00 έως και τις 14:00 το μεσημέρι. Στην απόφασή τους αυτή προχώρησαν μετά από συνάντηση εκπροσώπων των πρωτοβάθμιων συλλόγων εργαζομένων από τους παραπάνω φορείς, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους για το χαρακτηρισμό της Πέλλας διοικητικά ως παραμεθόριος Νομός, γεγονός..
που συνεπάγεται την καταβολή επιδόματος αλλά και άλλων πλεονεκτημάτων στους εργαζόμενους και όχι μόνο. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής: Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Πέλλας έπειτα από την κοινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 με Α΄ βάθμιους Συλλόγους Εργαζομένων του Ν. Πέλλας (δάσκαλοι, καθηγητές, δημοτικοί υπάλληλοι, υπάλληλοι νοσοκομείων κλπ) ανακοινώνει ότι με κοινή απόφαση και συμμετοχή των παραπάνω Συλλόγων, θα πραγματοποιηθεί Κατάληψη του Διοικητηρίου, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 και από ώρα 12:00 έως 14:00 το μεσημέρι, εξαιτίας του επιχειρούμενου αποκλεισμού του Νομού Πέλλας ως παραμεθόριου Νομού. Ο Νομός μας είναι Παραμεθόριος, χρειαζόμαστε τα κίνητρα που συνοδεύουν τον χαρακτηρισμό του ώστε να δημιουργήσουμε συνθήκες βιώσιμης ανάπτυξης και όχι εικονικής πραγματικότητας. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΗΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΥΦΕΣΗ .ΠΟΙΟ ΜΑΥΛΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΕΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 4024/11. ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗ....ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

η Εδεσσα ομως ΔΕΝ ειναι παραμεθόριος,αλλά μερικά χωρια της Εδεσσας.Ποιό πάνω δεν είναι η παμεθόριος?