Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Το Σεπτέμβριο ανακοινώνεται η νέα Δημοτική Κίνηση στο δήμο Πέλλας

Στο τέλος του καλοκαιριού συμπληρώνεται το μισό της θητείας για την παρούσα δημοτική Αρχή και από το Σεπτέμβρη ο χρόνος μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές αρχίζει να κυλά αντίστροφα. Αυτή τη χρονική στιγμή επέλεξε σύμφωνα με πληροφορίες ο Στάθης Καστερίδης για να ανακοινώσει επίσημα την νέα Δημοτική Κίνηση που θα διεκδικήσει τη νίκη στην προσεχή εκλογική μάχη το καλοκαίρι του 2014. Μάλιστα οι μέχρι σήμερα επαφές του και συναντήσεις του σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Πέλλας φαίνεται ότι έχουν θετική ανταπόκριση και ήδη έχει διαμορφωθεί ένας κορμός στελεχών, διαφορετικών πολιτικών....
πεποιθήσεων που δηλώνουν διατεθειμένοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Πάντως αν και είναι νωρίς για να αναφερθούμε σε ονόματα, αυτό που διαφαίνεται είναι μια θετική προσέγγιση αυτής της πρωτοβουλίας από ένα μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας που αναζητά μια νέα, μαχητική, δημιουργική και αποτελεσματική ομάδα ανθρώπων που θα αναλάβει τη διοίκηση του δήμου Πέλλας. 

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Nέα, μαχητική, δημιουργική και αποτελεσματική'...με επικεφαλής τον κ.Καστερίδη αποκλείεται.Ούτε νέος είναι ούτε δημιουργικός ούτε αποτελεσματικός,οπότε πως η κίνηση που τάχα ετοιμάζει θα έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά?Και αν έχει κάποιος αντίρρηση μπορώ να δικαιολογήσω και να σας πείσω ακόμη αν χρειαστεί αυτά που γράφω!

Ανώνυμος είπε...

Μην ελπίζετε σε τίποτα.

Θα δούμε, πάλι, μια από τα ίδια...

Εδώ είμαστε και θα με θυμηθείτε.

Θα χρειαστεί, πρώτον, χρόνος διότι μέχρι τότε θα πρέπει να περάσουν γύρω στα τρία χρόνια (από σήμερα), ώστε να τους δώσουμε και μια περίοδο ώστε να δουλέψουν και δεύτερον θα πρέπει να εκλεγούν (ώστε να δοκιμαστούν).

Ανώνυμος είπε...

Ο Καστεριδης δεν μπορει να κάνει τον διευθυντη του Δημου θα κάνει το Δημαρχο;Ας γελασω..Χαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μια σοβαρή προσπάθεια, από ενα σοβαρό πολιτικό. Καλή επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΚΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΑ. ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ!
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ Η ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.......

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα θα είναι κάποιος άλλος αλλα μετα απο 7χρονια.Αυτο εννοείτε.Δεν θα μείνει κ ισόβια ο Σταμκος Δήμαρχος.Βέβαια τώρα όσοι είστε ανυπομονοι καλα θα είναι να αποκτήσετε λίγο υπομονή.

Ανώνυμος είπε...

ο καστεριδησ χαχα 11΄΄42 ειναι πολυτελεια για τον δημο και αν το αποφασιση να ασχολιθη δεν τισ χανει τισ εκλογεσ

Ανώνυμος είπε...

Και ότι είχα αρχίσει να ανησυχω Θεοδωρε.Έχεις τόσο καιρο να ασχοληθείς με τον Σταμκο,και είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι αν επαθες κάτι.Βρηκες παιχνίδι τώρα το θεματακι του Καστεριδη κ αρχισες ξανα.Δεν κάνει όμως λίγο ζέστη για να μας παγωσεις με τόσο κρυα θεματακια;;Είναι σαν να μας σερβιρεις φασολάδα τον Αύγουστο!Και μη σου πω κουτσά στραβά η φασολάδα έστω κ με καύσωνα
χωνευεται,ο Καστεριδης όμως με τιποτα.Βρες κάτι πιο ανάλαφρο που σου παει κιόλας.Α.Ν.Δ.

Ανώνυμος είπε...

Θα πέσει πολυ γέλιο ούτε 10 άτομα δε θα βρει ο Σταμκος να κατεβάσει..!!

Ν είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥ. ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά άλλος θα ναι υποψήφιος.Ούτε ο καστερ που τον βάλανε κάποιοι μπροστά για να καεί,ούτε ο Γρηγόρης που κάηκε απο μόνος του,ούτε ο Νίκος που κάηκε μαζί με το κόμμα του.Σκεφτείτε πως η ΝΔ θα πάθει ότι και το πασοκ μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΞΙΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΗ ΣΑΡΑ Κ ΤΗ ΜΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΡΕ ΣΤΑΘΗ?ΤΑ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Σταθη μακρια απο τα κομματα και όλοι θα ειμαστε μαζι σου

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ;
ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα,λέμε αυτο θα είναι ΤΟ ψηφοδελτιο.Και τι δεν θα μαζέψει ο Καστεριδης.Ότι εχει περισσέψει απο Βαμβινη,κάτι ξεχασμενους του Ξηρου,κάτι παρταλια του Ουραηλιδη κ του Ναυροζιδη κ φυσικά όλα τα λαμόγια που εχει διώξει απο κοντα του ο Σταμκος.Απο που να ξεκινήσω,δεν ξέρω.Αν βέβαια κατέβει τελικά.Γιατί αυτοί τώρα έχουν μείνει στεγνοι τελείως κ αν δεν πέσει χρήμα δεν πρόκειται να ασχοληθούν με το Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Καλο το θέμα με τον Διευθυντη του Δημου αλλα άστοχο.Τις δυο τελευταίες φορές ο εν λόγω "κύριος" κατεβαίνει υποψήφιος κ στο τέλος λακιζει.Τι αλλαξε τώρα;Εσείς τώρα αγαπητέ μου καλα κάνετε κ το αναδικνυεται γιατί θεωρώ ότι τελευταία εχει πέσει κ η επισκεψιμότητα σας.Απορώ όμως πως ο "κύριος"Καστεριδης δεν αισθάνεται αμήχανα το πρωι που πηγαίνει να περάσει την ώρα του στο Δήμο.Γελοίο δεν είναι;Το πρωι να παριστάνει τον Διευθυντη στο Δήμο που διοικεί ο Σταμκος κ το βράδυ να παρουσιάζεται συνυποψηφιος του Σταμκου;Α Ν Δ

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος λόγω έλλειψης εσόδων υπολειτουργεί και δεν μπορεί να προσφέρει τα βασικά! Επομένως δεν είναι θέμα προσώπων αν δηλαδή Ο Στάμκος είναι ξινός και εγωκεντρικός ή ο Κστερίδης εργασιομανής και φρέσκος για τη Διοίκηση του Δήμου!

Ανώνυμος είπε...

Καλα εσύ "κυριε" Α Ν Δ εχεις πάθει πανικό. Τι μια κατηγορείς το μπλοκ, την αλλη τον Καστεριδη και τους κάνεις υποδείξεις. Καταλάβαμε ότι είσαι εγκάθετος του Στάμκου αλλά τον πανικό και το κόμπλεξ σου καλύτερα να το συγκρατήσεις λίγο..
Β Γ Κ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΙΕΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Το κύριος ήταν σε εισαγωγικά γιατί πολυ απλά,δεν ισχύει.Όταν κάτι υποτίθεται ότι ισχύει χωρίς απαραίτητα να ισχύει τότε βάζουμε εισαγωγικά.Έτσι κ με τον "κύριο διευθυντη"ούτε κύριος θεωρείται κατ'εμε ούτε φυσικά διευθυντής!Όλοι κρινόμαστε απο τις πράξεις μας.Αυτές μας χαρακτηρίζουν.Και ο εν λόγω "κύριος"εκτίθεται διαρκώς!Και κάτι ακόμα,υποδείξεις δεν εκανα σε κανέναν,ούτε φυσικά στον κύριο που διαχειρίζεται το blog.Ένα σχόλιο εκανα.Δέχομαι να μην σου αρέσει αλλα δεν μπορούμε να είμαστε σε όλους αρεστοι!Και αν διακρινεις σε εμένα πανικο κ κόμπλεξ τότε είσαι πολυυυ βαθιά νυχτωμενος.Εκτός αν είσαι ο "κύριος"κ θίγεσαι προσωπικά!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ(ΣΤΑΜΚΟΣ,ΠΑΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΡ),ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΘΑ ΠΑΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Στα Γιαννιτσα υποψήφιο θα κατεβάσει και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τη φόρα που πήρε!!!

Ανώνυμος είπε...

Σταμκο,κοιτα να σε βάλει κάπου ο σαμαρας,γιατι ο χρόνος σου τελειωνει

Ανώνυμος είπε...

Ο Γρηγόρης δεν τις χάνει τις εκλογές!!!Και υποψηφίους θα βρεί και απ'όλα,ούτε έχει χάσει κανέναν ως τώρα!Αν επιβεβαιωθούν και οι φήμες για μεταγραφή βόμβα νεαρού ΟΝΝΕΔίτη απο την Κρύα Βρύση τότε τον βλέπω να παίρνει 80% εκεί μέσα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ.....ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ......ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ....ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!! ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΣΤΑΜΚΟ!!!!! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ??? ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ....ΚΡΙΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10:51 ΜΗΠΩΣ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ;,ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.

Ανώνυμος είπε...

Σας το πα αλλά δεν το καταλάβατε.Αλλος θα ναι υποψήφιος,ούτε ο αγχωμένος διευθυντής,ούτε ο αποτυχημένος Στάμκος,ούτε ο ανύπαρκτος Παπανικολάου.Κάντε λίγο υπομονή.Ο Καστεριδης δεν καταλαβαίνει το δούλεμα που τρωει απο μερικούς.Του το χρωστούσαν απο το παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΟΜΒΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ??? ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΟΜΒΑ , ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ , ΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ...... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ , Ο ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΘΕΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΙΣΩς ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΤΣ , ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΟΙ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ,,,,,

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟΦΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ !

Ν είπε...

Μην χαλιεστε για τον Σταμκο γιατι παλι Δημαρχος θα ειναι
Θα εχει μαζι του ολους εκεινους που πραγματικα βοηθησαν φτανει να το καταλαβει νωρις αλλα και να μην τους εχει παλι θα νικησει γιατι ο Καστερ εχει μαζεψει ολη την σαβουρα μαζι του ολα τα πολιτικα ζομπι του Δημου.

Ανώνυμος είπε...

ο καστεριδησ αν οντοσ κατεβει θα κανει παρτυ για πλακα.μακαρι να ειναι αληθεινο για να παει ο τοποσ μασ μπροστα

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε {10"51}της 22 ιουνιου,κοιταξε να μην σκισεις το καλσον,με το 80% του Σταμκου στην Κρυα Βρυση.αν θυμαμαι καλα και στις προηγουμενες εκλογες παλι 80% πηρε!!! οσο για τον νεαρο οννεδιτη απο μεταγραφη οπως λες,σου υπενθυμιζω οτι ο ΜΕΣΙ προτιμησε την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ απο τον Σταμκο!!!τετοια του λετε του καημενου να χαιρεται,αλλα εγω τον συμβουλευω να καταβασει τον μπαμπα του οννεδιτη,αν φυσικα μεχρι τοτε ειναι ελευθερος και ωραιος...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΟ,ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΚΛΗΤΙΑΝΟΥ.
ΡΕ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΘΗ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΗΝΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Η' ΚΥΡΙΑ 23/6/12 1:08 ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ....???ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ (ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.ΠΑΝΤΑ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝΑΝΤΑΝ ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΝ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΝ.ΟΙ ΔΕ ΓΟΝΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ,ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΗΘΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΝ "ΓΕΩΠΟΝΟ"

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως η νέα νίκη θα έρθει πάλι απο την Κρύα Βρύση...Γρηγόρη οι χειρισμόι σου είναι άψογοι,είσαι ο μόνος που μπορείς να ενώσεις την Κρύα Βρύση!Οι γνωστοί μηδενιστές και αμφισβητείες καταστάσεων καιπροσώπων είναι το λιγότερο γραφικοί!Είμαστε μαζί σου

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 52% ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ 54% ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΚΡΥΣ ΒΡΥΣΗΣ!ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ 80% ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ 52% ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΕΞΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!ΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΕΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 30% ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 80% ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ?ΘΑ ΦΑΝΕΙ...