Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Απίστευτο και όμως συμβαίνει … μόνο στα Γιαννιτσά

Πρόσφατα η Δημοτική Αστυνομία σφράγισε το κυλικείο στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών γιατί δεν διέθετε άδεια λειτουργίας. Βέβαια η αδυναμία έκδοσης άδειας δεν βαρύνει τον ενοικιαστή του κυλικείου αφού ο άνθρωπος έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά πλην της σχετικής Άδειας Λειτουργίας  του Κλειστού Γυμναστηρίου. Και εδώ αρχίζει ο παραλογισμός αφού θεωρείται παράνομο να λειτουργεί το κυλικείο που στερείται Άδειας λειτουργίας  ενώ ο Κλειστό Γυμναστήριο λειτουργεί χωρίς την απαιτούμενη παραπάνω άδεια. Δύο λοιπόν ερωτήματα ζητούν απαντήσεις σε αυτόν τον παραλογισμό....
Πρώτον: Ποιος αποφασίζει να κλείσει το κυλικείο για το συγκεκριμένο λόγο και την ίδια στιγμή επιτρέπει τη λειτουργία του γυμναστηρίου; Δεύτερον: Ποιος θα φέρει την ευθύνη σε περίπτωση όπου υπάρξει κάποιο ατύχημα από κατασκευαστική αιτία (πτώση οροφής, υποχώρηση τοίχου, κατάρρευση κερκίδων κ.λπ.); Επειδή λοιπόν το θέμα είναι πολύ σοβαρό άμεσα ο δήμαρχος προσωπικά θα πρέπει να προωθήσει τη διαδικασία έκδοσης της σχετικής Άδειας Λειτουργίας  πριν βρεθούμε μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ?Ε ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ?ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑΕ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ?ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΡΞΗ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνετε τον κόπο να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που παίρνετε και δημοσιεύετε, καλά είναι τουλάχιστον να αναφέρετε ότι "σύμφωνα με τον τάδε....δεν υπάρχει οικοδομική άδεια."
Πόσο σίγουροι είστε ότι δεν υπάρχει οικοδομική άδεια;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παιδιά το Γυμναστήριο λειτουργεί Νόμιμα με Άδεια;
Που είαι ο Εισαγγελέας να κάνει έλεγχο;